perjantai 24. helmikuuta 2012

Lukupäiviä kotona

Tuli lisätöitä - kivaa! Tarkoitan: maaliskuun alussa lisää innokkaita seiskaluokkalaisia saapuu kirjastoomme (Viitasaarella) opettelemaan tiedonhakua ja kuulemaan kirjavinkkejä. Siksi siis luen vielä uusia kirjoja, joista rakentelen vinkit.

Klassikoita

Myös klassikkokirjavinkkauslista (mikä sana..) on tekeillä ja osa näistä mukaansatempaavista romaaneista, runoista ja näytelmistä on kannettu kotiin. Nautin jo valmiiksi siitä, että saan lukea lisää klassikoita. Nii-in, tällainen hulluus täällä!

Muitakin kirjoja

Ihan hölmöä, näyttelyssä olleita työkavereiden vinkkejäkin pitäisi jossakin välissä ennättää lukea. Samoin uutuuksia pukkaa sitä tahtia, että hitaampia heikottaa, (mitä se sitten tarkoittaakaan).

Lukemisessa juuri NYT Elizabeth Georgen uusin nimeltä Believing the Lie. Kyllä, enkuksi, hänen dekkareiden kääntäminen lopetettiin ikuisuus sitten. Toinen kirja kesken: Liksomin Hytti nro 6. JA äänikirjana kesken Katja Ketun Kätilö. Oli otettava iltakuuntelemiseksi, kun varausjonossa tässä taannoin 18 henkilöä. Äänikirjana ei tarvinnut jonottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti