torstai 9. helmikuuta 2012

Lorna Byrne : Enkeleitä hiuksissani

Tämä kirja kertoo Lorna Byrneen erikoislaatuisesta elämästä Irlannissa. Erikoislaatuisen hänen elämästään tekee se, että enkelit ja henget ovat hänelle näkyviä ja niiden kanssa hän myös kykenee kommunikoimaan useallakin eri tavalla. Enkelit ovat hänelle luonnollinen osa tavallista arkipäivää, ovat aina olleet.

Lähes syntymästä lähtien oma perhe ja sukulaiset pitivät Lornaa hieman jälkeenjääneenä, lääkärikin  totesi asian Lornan ollessa kaksivuotias.
Jo varhaisessa vaiheessa lapsuudessaan Lorna kuitenkin ymmärtää, että hänen elämällään on jokin erityinen tarkoitus ja että sen vuoksi hän saa nähdä ja kokea asioita, joita me tavalliset ihmiset harvemmin koemme.
Pienen tytön hämmennystä lisää esimerkiksi se, että häntä kielletään kertomasta edes vanhemmilleen tästä erityisestä lahjasta..
Sen lisäksi, että Lorna näkee ja kuulee kaikenlaista, hänen elämäänsä ohjataan tiettyyn suuntaan valmistelemalla häntä elämän suurimpiin asioihin jo etukäteen. Hänelle näytetään näkynä jo pikkutyttönä ollessaan, millaisen puolison hän löytää ja millainen tulevaisuus puolison kanssa häntä odottaa. Lisäksi häntä varoitetaan tietyistä uhkaavista tilanteista ja annetaan ohjeet miten tulee menetellä niiden suhteen. Lorna myös välittää tavalla tai toisella tietoja rajan takaa aivan tavallisille ihmisille, häntä jopa painostetaan enkeleiden taholta siihen.

Lähes kaikki kirjan tapahtumat on sellaisia, missä enkeleillä on jonkinlainen rooli ja siten mahdollisesti myös viesti meille kirjan lukijoille...

Mielestäni Enkeleitä hiuksissani on mieleenpainuva lukukokemus ja kirjan avulla pääsee halutessaan huomattavan lähelle elämän ydinkysymyksiä, keitä me olemme, mistä me tulemme ja mitä sitten kun elämä täällä päättyy.

Kirjan sanoma toimii erittäin hyvin tällaisena epävarmana aikana, mikä nimenomaan onkin sen tarkoitus, eli siis Lorna Byrneen elämän tarkoitus.

Kirjaa on helppo suositella ihan kaikille lukijoille, tuskin kenestäkään huonompaa ihmistä tulee tämän luettuaan, veikkaisin että päinvastoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti