torstai 9. helmikuuta 2012

Hirrrrween hirrrrween hyviä kotimaisia kirjoja suosittelee Vinski!

Nämäkin kirjat löytyvät henkilökunnan laittamalta vinkkipöydältä:

Sinisalo, Johanna: Ennen päivänlaskua ei voi. Tarina Mikaelista, joka löytää takapihaltaan metsänpeikon. Myös kaikki muut Sinisalon kirjat ovat hyviä, monessa yhdistyy fantasia ja todellisuus.


Marttinen, Annamari: Kuu huoneessa. Metka kertomus Katjasta, joka tutustuu ennustajiin ja enkeliterapiaan ja etsii voimaa kivistä ja kristalleista. Lukija saa päättää, onko tämä huuhaata vai ei.


Närhi, Harri. Apinamorsian. Ihana tarina intiaaninuorukaisen seikkailusta pyyntiretkellä. Tämän kanssa limittäin nykypäivään sijoittuva tarina miehestä, joka on menettänyt muistinsa.

Siirilä, Jussi: Historia on minut vapauttava. Herkullinen ja hykerryttävä tarina kirjailijasta nimeltä Jussi Siirilä. Eräänlainen avainromaani, kieli poskessa.

Nevanlinna, Aarne: Marie. Kertomus Mariesta, joka muistelee elämäänsä vanhainkodissa. Ihana katsaus menneisyyteen ja yhden ihmisen mielenkiintoiseen elämään.

Susi, Pauliina: Pyramidi. Kirjan päähenkilö houkutellaan mukaan verkostomarkkinointiin. Yllätyksellinen romaani siitä, mitä Sinille tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti