lauantai 21. huhtikuuta 2012

Hyörinää Putaalla kirjastoviikon alla

Perjantai oli kuumeista Kirjan ja ruusun päivään sekä kirjastoviikkoon valmistautumista. Kilpailutehtäviä laadittiin ja tulosteltiin, hyllyjä, pöytiä ja kirjoja siirrettiin kirjastosalista kahvituspisteen tieltä. Maanantaina esiintyvälle NSS-bändille raivattiin esiintymistila. Keittiö varustettiin kahvitarjoilua varten ylimääräisillä keittimillä, mehupiste ja pullan leikkuupaikka mahdutettiin myös pikkuruiseen keittiötilaamme. Kirjastoviikon julisteet vielä oviin ja melko valmiilta päivän päätteeksi näytti, joten hyvillämielin voi maanantaina kirjastolle palailla.

Havereiltakaan ei aina täysin välty kirjastotyössä. Keräsin siirtolaina-aineistoa vietäväksi Sopukkaan ja Veteraanitalolle. Kärrätessäni kirjoja yläkertaan käsittelyä varten, täysinäinen kirjakärry tökkäsi liuskassa ja kaatui kirjoineen nilkkani päälle. Mojovasti sattui ja tähtiä vilkkui silmissä (ei kuitenkaan viidakon tähtösiä). Loppupäivä kuljettiin sitten jomottavan jalan kanssa. Onneksi se ei pahemmin tahtia haitannut, kaikki hommat tuli tehtyä.

Vielä muistutus Kirjan ja ruusun päivän 23.4. ohjelmasta Pihtiputaan kirjastolla:
 Kahvitarjoilu klo 12.00-18.00, Not So Sosial-bändi esiintyy klo 15.00 alkaen. Kilpailuja, joihin osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja. Nähdään kirjastolla! Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti