tiistai 6. maaliskuuta 2012

Lorna Byrne: Portaat taivaaseen

Portaat taivaaseen on Lorna Byrneen toinen kirja, voisi ehkä sanoa että tämä on jatkoa ensimmäiselle kirjalle Enkeleitä hiuksissani.

Kirjan teema on edelleen enkelit, henget ja Jumala. Lorna näkee enkeleitä eri hahmoissaan joka päivä, juttelee niiden kanssa sekä saa neuvoja ja ohjeita. Henkiäkin Lorna näkee ja kykenee myös niiden kanssa kommunikoimaan.

Tämän kirjan aiheet ovat vielä kertaluokkaa vaikuttavampia Enkeleitä hiuksissani kirjaan verrattuna, vaikka varmasti siinäkin on ihan riittävästi sulateltavaa meille useimmille. Nyt ollaan tekemisissä mm.  itse Jumalan kanssa, suuressa taivaallisessa kirjastossa, missä Lorna saa seurata erästä tehtävää ja samalla kokea Jumalan läsnäolon vaikuttavuuden, voiman ja rakkauden.

Kirjassa käsitellään myös enkeleiden erilaisia rooleja täällä maanpäällä, suojelusenkelit eivät ole läheskään ainoat lajinsa edustajat keskuudessamme, mitä ihmeellisemmissä tilanteissa Lorna törmää tehtäviään hoitaviin enkeleihin.
Myös meidän sivilisaatiomme tulevaisuus on yksi kirjan aiheista.

Portaat taivaaseen on ehdottomasti lukemisen arvoinen ja Enkeleitä hiuksissani kirjan lukeneille lähestulkoon pakollinen luettava. Mielestäni Portaat taivaaseen toimii nimenomaan jatko-osana parhaiten, erillisenä lukukokemuksena kirjassa käsiteltävät asiat saattavat mennä hieman " yli hilseen ".

Tämä kirja johdattaa mielestäni lukijoitansa lähemmäksi elämän lähteitä ja nimenomaan se on tämän kirjan tarkoitus. Kaikkiaan tämän kirjan sisältö on niin vaikuttavaa, että pohdittavaa riittää varmasti kaikille lukijoille, taustoista riippumatta.

2 kommenttia:

  1. Sen verran on pakko kysyä, että onko Lornan mukaan tulevaisuutemme synkkä vai valoisa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Synkkä vai valoisa ? Tiukka vastakkain asettelu !

      Kirjan perussävy tulevaisuuden suhteen positiivinen, uhkakuvia kuitenkin on, ihmiset omalla käyttäytymisellään vaikuttavat asiaan.

      Valoisa !

      Poista