maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uuden lukemiset

Sain viikonloppuna ahmittua taas yhden Twilight-jälkeläisen... kyseessä tällä kertaa Isabel Abedin nuorten aikuisten kirjan nimeltä

LUCIAN

Takakannesta juonesta selviää, että tarina on Rebecan ja Lucianin Elämää Suurempi Rakkaustarina. Pojassa on luonnollisesti jotain mystistä. Kuka on Lucian?

Verkkaisesti eteenpäin

Jos kirjaa vertaa Twilight-sarjan ja Stiefvaterin trilogian ensimmäiseen osaan, tässä tarina käynnistyi verkkaisemmin. Ajattelin jo, että eihän tämä vedä. Mutta kun juoni kehittyi ja alkoi tapahtumaan, alun kahlaaminen kannatti. Keskivaiheilla tapahtunut yllättävä käänne oli virkistävä ja se vei lukunautiontoa uuteen suuntaan. Sen enempää ei keikauksesta voi kertoa paljastamatta liikaa...

Mitä se haluaa?!?!?!

Koko lukukokemuksen ajan pähkäilin sitä, miten kirjassa käy. Kuka totta tosiaan on tämä salaperäinen poika!?! Kirja siis koukutti erinomaisen hyvin. Toisin kuin Stiefvaterin ja Meyerin kirjoissa, tässä totuus paljastuu paljon myöhemmin. Lukija ei voi arvata, voi vain aavistella ja kehitellä erilaisia teorioita pojan olemuksesta, motiiveista ja ulkonäöstä.

Mitäs nyt?

Niin, mitäs nyt... olo on vähän tyhjä lähes kuuden sadan sivun jälkeen. On kai suunnistettava kirjastoon etsimään lisää riipaisevia rakkaustarinoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti